Greymouth - Reisverslag uit Greymouth, Nieuw Zeeland van Sabine Hout - WaarBenJij.nu Greymouth - Reisverslag uit Greymouth, Nieuw Zeeland van Sabine Hout - WaarBenJij.nu

Greymouth

Blijf op de hoogte en volg Sabine

24 Mei 2007 | Nieuw Zeeland, Greymouth

Vanmorgen werden we om 07:00uur opgehaald bij het hostel! Wel even heftig na een nacht niet slapen..
Met de Trans Alphine, een traject van ongeveer 4 uur door de bergen!
dit was echt geweldig!! prachtige uitzichten, de trein heeft hele grote ramen we hadden vaste plaatsen
op de trein was ook een soort balkon wagen waar je buiten kon staan om alles nog beter te zien, geweldig was het, de wind door je haren en fotos maken
we zagen koeien, schapen, herten roofvogels fazanten, oerossen nz.
er stonden varens van wel 2 meter hoog en natuurlijk palm bomen
in onze coupe zaten chinezen, die waren zo grappig die gingen zich inpakken als of ze op de noordpool stonden.
halverwege de reis ging het bertekken en daarna begon het echt te regenen maar op het balkon was het nog steeds erg leuk.
we moesten ons goed vast houden.
na de reis had ik de zelfde zeebenen die ik ook heb na een dag zeilen. (tot zo ver Conny)
Aangekomen in Greymouth werden we al opgewacht door de host van Noach's Ark. Ideaal, hoeven we niet te schouwen met de bagage. Een hostel vol geheel in het thema dieren. Erg leuk, wij kregen een zebra kamer..(badnkt voor de tip Maaike!!) Hier hebben we heerlijk!! (lees heerlijk!) geslapen. Om 10:00 weer uit de kamer en nu even aan het rond lopen in het dorpje want om 13:30 gaat de bus naar Frans JOzeph.
Verder zijn we inmiddels echte globe trotters en een beetje meer gewend aan het zwervers leven.. De rugzak en koffer zijn steeds handiger georganiseerd en zo ingepakt.
Verder zijn we elkaar nog niet in de haren gevlogen, haha.. Nee, we hebben het erg gezellig samen! We lachen wat af! Zeker als Conny Engels gaat praten..hahaha (dan lach ik voornamelijk)
Corrie we zijn erg blij met je waslijn, ideaal!
We zijn weer erg blij met de reacties. Het is zo leuk om te lezen!
De volgende update waarschijnlijk na de Frans JOzeph.

• 24 Mei 2007 - 06:24

Arie:

Hoi Conny en Sabine,

Het is geweldig leuk om jullie avonturen en belevenissen te lezen! Het genieten gaat jullie erg goed af! Ik wens jullie nog erg veel plezier toe en blijf zulke leuke berichten versturen.

Groetjes, Arie.

• 24 Mei 2007 - 08:24

Marloes:

Ha dames,

Klinkt allemaal geweldig. Fijn dat jullie eindelijk een goede nachtrust hebben gehad, kan je extra genieten.
    kus Marloes

• 24 Mei 2007 - 08:33

Kleis Rachel:

hoi meiden
    wat fijn dat het goed gaat.
    veel plezier.
    we blijven jullie volgen

• 24 Mei 2007 - 09:38

Caro:

Hoi,

Eindelijk een bericht van mij.
    Ik meel je nog over mijn avonturen in Parijs. Momenteel geniet ik meer van jou avonturen.
    Lekker blijven genieten,

liefs Caro

• 24 Mei 2007 - 10:05

Boek,froek:

lijkt me mooi zeg zo`n balkonwagen, dat moeten ze hier ook doen, lekker uitwaaien.
    jullie zijn vandaag een week weg,
    en al veel meegemaakt.
    ga zo door !! xxx

• 24 Mei 2007 - 13:16

Farah:

Wauw wat klinkt dat gaaf die treinreis, krijg er de kriebels van vanaf hier!
    Vriendelijke mensen die nieuw- zeelanders? veel toeristen? ik ben heel benieuwd naar de foto's van en vanuit de trein!
    Geniet-ze verder!!! dikke kus voor jullie beiden X

• 24 Mei 2007 - 16:28

Sander:

Mooie verhalen! Toch wel gek dat je naar Nieuw Zeeland moet gaan om te ontdekken dat die Chinezen zulke koukleumen zijn. Mag ik ook zo'n 2 m hoge varen in mijn tuin? Geniet!

• 24 Mei 2007 - 19:01

Trude:

Wat fijn dat jullie zo gezellig samen kunnen reizen! Kunnen niet veel moeders en dochters zeggen denk ik! Sabine, lees je ook je hotmail en je hyves berichten nog???

• 24 Mei 2007 - 19:04

Maaike:

...Ik geniet nu al van jullie verhalen en beleef mijn reis gewoon nog een keer...Super. Veel plezier op de Fransz Josehp Gletjser... maak je borst maar nat en bind je spikes maar onder je bergstappers! Ben ook benieuwd naar de plaatjes die jullie geschoten hebben...

• 24 Mei 2007 - 22:46

Hans:

Wat heerlijk dat jullie eindelijk het slaapritme hebben gevonden. En hoe is het met de foto's ik krijg de indruk dat het nog niet gelukt is om nieuw efoto's te plaatsen. Jammer want ook ik ben benieuwd naar die treinreis.
    Veel plezier en tot horens.

• 25 Mei 2007 - 07:15

Ingard:

Hoi Sabien,

Lijkt me fantastisch zo een treinreis!Gelukkig wat meer slaap gepakt!Ik doe dit even 5 minuten onder schooltijd, terwijl ik op Aart wacht om ons straks over de taakverdeling te buigen... Gelukkig hoef jij je daar niet druk om te maken. Geniet!Veel spannende avonturen toegewenst samen met je moeder.

liefs, Ingard

• 25 Mei 2007 - 21:21

Dag Conny&Sabine:

Zojuist van Hans jullie Weblogadres gekregen.
    Wat een avonturen maken jullie mee! Leuk om dat te lezen.
    Blijf ons op de hoogte houden.
    Groet Wilma+Paul

• 25 Mei 2007 - 21:21

Dag Conny&Sabine:

Zojuist van Hans jullie Weblogadres gekregen.
    Wat een avonturen maken jullie mee! Leuk om dat te lezen.
    Blijf ons op de hoogte houden.
    Groet Wilma+Paul

• 01 Juli 2007 - 19:56

Ilona/moeder Van Des:

Hallo dames,
    Zo te lezen hebben jullie het waanzinnig naar jullie zin gelukkig maar ik wens jullie nog veel plezier en tot laters.
    groetjes van ilona